Postet nga: Drejtoria e Shëndetësisë

Prishtinë, nga viti i ardhshëm fillojnë vizitat mjekësore shtëpiake pёr nёnёn dhe fёmijën

Nga viti i ardhshëm Komuna e Prishtinës do të nisë me vizitat mjekësore për nënën dhe fëmijën.

Raportimi i KALLXO.com, ngritet aktakuzë për korrupsion ndaj ish drejtorit të Shëndetësisë në Rahovec

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë për korrupsion ndaj ish drejtorit të Shëndetësisë në Komunën e Rahovecit, Samir Mustafës.

Lirohet nga detyra drejtori i shëndetësisë në Prishtinë, Bujar Gashi

Drejtori i Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës, Bujar Gashi është liruar nga detyra.

Prishtina planifikon të ndajë 130 mijë euro për furnizim me teste serologjike

Komuna e Prishtinës ka shpallur tender për furnizim emergjent me teste serologjike.

Komuna e Prishtinës shpall konkurs për 40 pozita në qendrat mjekësore familjare

Drejtoria e Shëndetësisë në Komunën e Prishtinës, ka shpallur konkurs për shtim të stafit mjekësor në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare dhe ...

Prishtinë, mungesë e mjekëve në QMF, Komuna shpejt pritet të hapë konkurs për shtim stafi

Që nga fillimi i këtij viti komuna e Prishtinës është duke u përballur me mungesë të mjekëve në kujdesin parësor në zona periferike dhe rurale.

Prishtinë, QKMF kryen rreth 100 teste D-dimer brenda ditës

Nga mesi i dhjetorit të vitit 2020 Prishtina ka filluar të kryejë shërbimin e testit D-dimer falas për qytetarët e prekur me COVID-19.

Prishtina fillon me ekzekutimin e pagesave për COVID-19, këto janë kodet unike të përfituesëve

Komuna e Prishtinës ka filluar me ekzekutimin e mjeteve financiare për të gjithë qytetarët e saj që kanë aplikuar pasi kanë rezultuar pozitivë me COVID-19.