Njihuni me 20 mjekët e rinj që po rrëmbejnë vëmendje në rrjetet sociale

Sipas Universitetit Amerikan Antigua ekzistojnë shtatë cilësi të rëndësishme që duhet të ketë çdo mjek. Dhembshuri, etikë në punë, profesionalizëm, njohuri, besim, përulësi dhe pasion – kjo është një listë e rëndësishme, mirëpo duket se atraktiviteti është harruar.

Siç tregojnë studimet, njerëzit tërheqës janë më bindës dhe japin këshilla më të besueshme. Më poshtë keni fotografitë e 20 mjekëve të rinj që po rrëmbejnë vëmendje të madhe./21Media

 

 

 

 

 

 

 

 

Ramiz Lladrovci premton hapjen e kontratave

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend