Gjykimi i ish-shefave të PTK-së: Dëshmitarët flasin në gjykatë për numrat për Z-Mobile

Në Gjykatën e Prishtinës po gjykohen dy ish-kryeshefat e PTK Agron Mustafa dhe Ejup Qerimi si dhe ish-kryetari i bordit të Telekomit Rexhë Gjonbalaj, të cilët akuzohen ...

Për t'u shëruar në spitalin e burgut, gjakovari pranoi rrejshëm se vodhi bicikleta

Avokati i një të dënuari për vjedhje të biçikletave ka habitur sot të pranishmit në sallën e Gjykatës së Apelit kur ka shpalosur kërkesë...

Gjakovë- Qan në gjykatë dhe tregon si e blen drogën afër spitalit

Në rastin ku Veton Bakija po akuzohet për posedim të drogës, ndërsa Faton Osmanaj për blerje e shitje të drogës, në shqyrtimin gjyqësor të ...

I dënuari për vjedhjen e lopëve ankohet për kërcënime për pranim të fajësisë

Visar Selmani, i dënuar me 32 muaj burgim nga Gjykata në Prizren, i tha sot një kolegji të Gjykatës së Apelit se ka qenë i detyruar ta pranojë fajë...

Hulumtimi i KALLXO.com për laptopët rezulton me aktakuzë ndaj ish-drejtorit të Ramadan Mujës

Prokuroria në Prizren ka ngritur sot aktakuzë ndaj një ish-zyrtari të lartë të komunës së Prizrenit, pas një hulumtimi të KALLXO.com në shkurt të këtij viti se ...

Shtetasi i Maqedonisë së Veriut i ndaluar në Ferizaj ekstradohet në Zvicër

Sot në gjykatën e Ferizajt është mbajtur seanca për ekstradim të Gazi Selmanit për të cilin kishte urdhërarrest nderkombëtar nga Interpoli, si dhe kërkesë ...