Favorizimi dhe diskriminimi i gjuetarëve: Dënohet kryetari i komunës së Novobërdës

150 ditë burg është dënimi të cilin Gjykata e Gjilanit i ka shqiptuar Svetisllav Ivanoviq, i cili aktualisht është kryetar i Komunës së Novobërdës.

Prizren, dy të arrestuar për armëmbajtje pa leje

Dy persona janë arrestuar dje nga policia në Prizren nën dyshimin për armëmbajtje pa leje.

Prokuroria: Tekniku i Pylltarisë lejoi shitjen e qymyrit në treg

Muharrem Basha, teknik i pylltarisë në Drejtorisë për Bujqësi në komunën e Suharekës, i akuzuar për lejimin e transportit të thëngjillit në treg, pë...

Zvarritet gjykimi për trafikimin e fëmijës, prokurori i zënë me raste tjera

Ruzhdi Faiku dhe Raqibe Amidi, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë për trafikim me fëmijë ...

Ish-polici i dyshuar për vrasjen në kazinon e Suharekës nuk dëshiron të gjykohet në Prizren

Ish-polici, Shefki Spahiu, i akuzuar për vrasjen e një të riu në një kazino në Suharekë, ka kërkuar përjashtimin e Gjykatës së Prizrenit nga rasti i ...

Ish-deputeti M.Z. i akuzuar për viza gjermane: 900 dëshmitarë nuk ia kanë ftuar as Karaxhiqit

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, M.Z., i është ankuar të të mërkurën gjykatës në Prishtinë për numrin e madh të dëshmitarëve që ...