Debat Pernime për Klinën. Foto: Atdhe Mulla

Garë e Ngushtë për Klinën

Kryetari aktual i Klinës Sokol Bashota ka mbledhur vetëm 36% të votave të komunës së tij.

Në garën për balotazh sipas rezultateve të para të publikuara nga Demokracia në Veprim PDK-ja  ka marrë 36.7% të votave, AAK-ja 25.79% dhe LDK-ja 24.17%.