Financimi i Partive Politike, ku Qëndron Kosova?

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike dhe Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), sot mban panelin diskutues “Sfidat e Financimit të Subjekteve Politike: Ku qëndron ...

AI Prezanton Raportin "Plagë që Djegin Shpirtin"

Sot prezantohet raporti i Amnesty International “Plagë që të djegin shpirtin: Dëmshpërblim për të mbijetuarit e përdhunimit gjate luftës, por drejtësi s`ka akoma”.

AGK publikon raportin “Paraja publike e shpenzuar në media”

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës sot publikon raportin “Paraja publike e shpenzuar në media”, i cili do të mbahet në Qendrën Kulturore dhe Informative të BE-së.

Kryeimami i Bashkësisë Islame Dëshmitar në Gjykimin e Imamëve

Kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës Sabri Bajgora, pritet të dëshmojë sot në gjykimin e Fuad Ramiqit dhe katër imamëve tjerë, Bedri Robajt, Idriz Bilibanit, ...

Deputetët Diskutojnë për Faturat e Veriut

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore dhe Persona të Pagjetur do të diskutojë sot për raportin e Avokatit të Popullit, në lidhje me faturimin e energjisë ...

Veteranët Duan Ndryshimin e Ligjit për Specialen

Organizata e Veteranëve të Luftës se Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës sot mban një konferencë për media me anë së cilës do të kërkojë ndryshimin ...