array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=0"
 }
}

Rrena e Kryptë e Haradinajt për Liberalizim të Vizave

Ramush Haradinaj ka hyrë në rend me Hashim Thaçin dhe Isa Mustafën. Haradinaj është kryeministri i tretë që nuk e ka mbajtur premtimin për liberalizim të vizave.

Ramush Haradinaj
Rrenë e kryptë

Mustafa vs Haradinaj: Qeveria me më Shumë Zëvendësministra

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj nuk ishte i saktë në llogaritë lidhur me emërimin e zëvendësministrave në kabinetin e tij që filloi mandatin muaj më parë.

Ramush Haradinaj
Rrenë e kryptë

Fjala e Mbajtur për Zëvendësimin e Qymyrit

Emisioni “Jeta në Kosovë” gjatë javës së kaluar për temë ka pasur ngrohjen. Në prag të dimrit është diskutuar se si t'i gjendet alternativa qymyrit për ngrohje. ...

Albena Reshitaj
E vërtetë

Linjat e Transportit Publik që Nuk u Realizuan

Kryetarit të Mitrovicës, Agim Bahtiri i kanë mbetur goxha shumë punë të pakryera nga mandati i parë. Përveç projekteve të premtuara në muajt e fundit, atij i duhet ...

Agim Bahtiri
Rrenë

Shkolla që Nuk u Ndërtua në Krilevë

Në debatin për Zgjedhjet Lokale të vitit 2013, kryetari i komunës së Kamenicës, Begzad Sinani ka thënë se një ndër premtimet e tij është edhe ndë...

Begzad Sinani
Rrenë

Ramush Haradinajn e Tradhtojnë Fjalët për ‘Ushtarët’ e Lotsjellësit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, i cili dikur ishte në krye të protestave të opozitës kundër demarkacionit dhe Asociacionit, sot ka qëndrim të ndryshëm nga ...

Ramush Haradinaj
Qëndrim i ndërruar