array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(32) "https://kallxo.com/kallxo-rinia/"
 }
}

Eronë Morina, talentja nga Gjilani me ëndrrën për t'u bërë flautiste e famshme

“T’i biesh flautit është si të shkruash një libër”, ka thënë Eddie Cahill. Flauti është instrumenti të cilit nuk iu nda asnjëherë për gati 10 vite, ...

As COVID-19 nuk ua zbeh të rinjve synimin për ikje nga Kosova

Përhapja e COVID-19 që dhe mbyllja e imponuar në Kosovë, ka sjellë luhatje të mëdha në ekonomi, sidomos në tregun e punës gjatë muajit 2020.

Kontributi i mësimdhënësve për shtrirjen e internetit në gjimnaz gjatë pandemisë

Viti 2020 ka qenë një vit jo i mbarë si pasojë e COVID-19. Pandemia ka prekur çdo sferë të jetës së njerëzve sidomos gati në mesin e vitit 2020, kur ...

Mbi 40 nxënës në një klasë të shkollës “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë

Ndërtimi i objekteve të banueshme dhe rritja e numrit të banorëve në Fushë Kosovë ka rritur numrin e nxënësve nëpër klasa. Mesatarja e nxë...

Ministrja i ndan mirënjohje nxënëses Era Syla për suksesin në garën evropiane të matematikës

Ministrja  e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Arbërie Nagavci i ka ndarë mirënjohje nxënëses Era Syla për fitoren e medaljes së argjendtë në Olimpiadë...

Shëndeti mendor i nxënësve përgjatë sfidave me mësimin online

Jo çdo shkollë në Kosovë ka një psikolog ku të kenë mundësi të shprehin mundimet e tyre të përditshme dhe që do  të ndihmonte shkollën në funksionimin ...