array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(32) "https://kallxo.com/kallxo-rinia/"
 }
}

Mbi 40 nxënës në një klasë të shkollës “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë

Ndërtimi i objekteve të banueshme dhe rritja e numrit të banorëve në Fushë Kosovë ka rritur numrin e nxënësve nëpër klasa. Mesatarja e nxë...

Ministrja i ndan mirënjohje nxënëses Era Syla për suksesin në garën evropiane të matematikës

Ministrja  e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Arbërie Nagavci i ka ndarë mirënjohje nxënëses Era Syla për fitoren e medaljes së argjendtë në Olimpiadë...

Shëndeti mendor i nxënësve përgjatë sfidave me mësimin online

Jo çdo shkollë në Kosovë ka një psikolog ku të kenë mundësi të shprehin mundimet e tyre të përditshme dhe që do  të ndihmonte shkollën në funksionimin ...

Investimet e munguara në rininë e Gjilanit

Një mini-dokumentar i cili ka pasqyruar rininë e Gjilanit, tregon se të rinjtë, veçanërisht studentët nuk e shohin të ardhmen e tyre në qytetin ku jetojnë.

Dy anët ekstreme të jetës së fëmijëve në Kosovë

Përmes një video të shkurtër, tregohen dy anët ekstreme të jetës së fëmijëve që jetojnë në Kosovë.

Mbingarkesa e nxënësve me lëndët shkollore

Nga rreth 60 nxënës të shkollave të mesme në Gjilan, 81 për qind e tyre mendojnë se ka mbingarkesë me lëndë të shumta mësimore.