// E enjte ORA 20:20

22

28 Nëntor 2013

Balotazh: Zgjedhjet Lokale 2013

Zgjedhjet '13

NDËRLIDHUR

Drejtësia në Kosovë
 

Dëshmi: Paratë transferohen nga Skenderaj në Turqi

Emisioni i fundit “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar hulumtimin e një dosje të dokumenteve që përbehej nga fletëpagesa që kishin vlera milionëshe të transfereve bankare nga shtetet e perëndimit në Kosovë dhe nga Kosova për në vendet tjera. Mirëpo siç transmetoi “Drejtësia në Kosovë”, këto dokumente edhe pse ishin nxjerrë me kërkesën e prokurorit të […]

flamur hoti
 

Flamur Hoti konfirmon se është ftuar nga Gjykata Speciale

Ish- ushtari i UÇK-së, Flamur Hoti e ka konfirmuar për KALLXO.com se është ftuar nga Gjykata Speciale në cilësinë e të dyshuarit. Hoti ka treguar se ftesën nga Gjykata Speciale e ka pranuar para një muaji. “Po, jam ftuar nga Gjykata Speciale. Ftesën e kam pranuar para një muaji por është shtyrë për shkak të […]

Gjyktata Speciale
 

Flamur Hoti, i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Arbër Rexhaj, përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur se ish ushtri i UÇK-së Flamur Hoti është i ftuari i radhës nga Gjykata Speciale. “Gjykata Speciale është pjellë që do ta kundërmon historinë, si dhe luftën tonë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Projektin serb atëbotë e ndihmoi edhe […]

TË FUNDIT

Drejtësia në Kosovë
 

Dëshmi: Paratë transferohen nga Skenderaj në Turqi

Emisioni i fundit “Drejtësia në Kosovë” ka transmetuar hulumtimin e një dosje të dokumenteve që përbehej nga fletëpagesa që kishin vlera milionëshe të transfereve bankare nga shtetet e perëndimit në Kosovë dhe nga Kosova për në vendet tjera. Mirëpo siç transmetoi “Drejtësia në Kosovë”, këto dokumente edhe pse ishin nxjerrë me kërkesën e prokurorit të […]

flamur hoti
 

Flamur Hoti konfirmon se është ftuar nga Gjykata Speciale

Ish- ushtari i UÇK-së, Flamur Hoti e ka konfirmuar për KALLXO.com se është ftuar nga Gjykata Speciale në cilësinë e të dyshuarit. Hoti ka treguar se ftesën nga Gjykata Speciale e ka pranuar para një muaji. “Po, jam ftuar nga Gjykata Speciale. Ftesën e kam pranuar para një muaji por është shtyrë për shkak të […]

Tash

NA NDIQNI

Flamur Hoti konfirmon se është ftuar nga Gjykata Speciale

by Afërdita Fejzullahu
NA NDIQNI

Send this to a friend