PROJEKTET E KOMUNAVE

Sa janë duke u realizuar premtimet që i kanë dhënë kryetarët e komunave në zgjedhjet e fundit lokale? 
Cilat projekte i kanë nisur, deri ku kanë arritur me to dhe cilat projekte i kanë përfunduar? 
Ku janë të arriturat, e ku dështimet në Prishtinë, Gjilan, Prizren, Mitrovicë, Pejë e Gjakovë? 
Çfarë thonë përfaqësuesit e partive opozitare dhe shoqërisë civile për punën e komunave përkatëse, e çfarë zyrtarët komunalë? 

“Jeta në Kosovë” transmetohet çdo të enjte në orën 20:20 dhe repriza të nesërmen në mesditë.