Subvencion 10,000€ dhe rimbushje e veturës falas – Oferta e Auto Mita dhe ProCredit Bank

Auto Mita në bashkëpunim me ProCredit Bank prezanton ofertën e vitit për të gjithë ata që janë të interesuar për blerjen e veturave 100% elektrike. Kjo ofertë unike përfshin një subvencion prej 10,000€ nga prodhuesi dhe rimbushje të veturës falas për 1 vit!

Auto Mita dhe ProCredit Bank kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për të ofruar 100% financim për blerjen e këtyre veturave, me afat deri në 84 muaj. Kjo do të thotë se ju mund të merrni makinën tuaj të re elektrike pa asnjë kusht të veçantë financiar. 

Por lajmet e mira nuk ndalen këtu. Dhjetë blerësit e parë do të jenë të privilegjuar me zero euro shpenzime për udhëtimet e tyre gjatë gjithë vitit. Kjo do të thotë se do të përfitojnë mbushje falas për 1 vit nga Auto Mita dhe ProCredit Bank. 

Renault Megane E-Tech Techno 60kW, një automjet i përkryer me fuqi motorike prej 220KF dhe bateri 60kw, tani ofrohet me një çmim të ulët nga 49,990€ në vetëm 39,990€. 

Kjo veturë elektrike është e pajisur me pakon më të lartë Techno dhe ofron një autonomi prej 480km. Ajo vjen me një sistem navigacioni Easy-link multimedia me ekran prekjeje 12.3 inç, funksionin e Apple CarPlay dhe Android Auto, ekran dixhital 10-inç, klimë automatike dy-zonale, disqe alumini 20, drita full Led, çelës inteligjent – keyless, tempomat, sensorë për reshje shiu dhe aktivizim automatik të dritave, sensorë parkimi mbrapa, kamera parkimi mbrapa dhe shumë pajisje të tjera të sigurisë dhe komoditetit. 

Kjo është një ofertë që nuk mund të humbet. 

Nxitoni dhe vizitoni Auto Mita sot për të përfituar nga kjo ofertë e jashtëzakonshme për Renault Megane E-Tech Techno 60kW. 

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

Facebook: Auto Mita  

Nr.tel: 045 500 588  

E-mail: [email protected]