SUV-i modern tani me çmim promocional në Auto Mita

Auto Mita sjell një ofertë të veçantë për Renault Austral. Kjo makinë e pajisur plot me teknologji të fundit, tani është në shitje për vetëm 33,900€, duke e zbritur nga çmimi origjinal prej 36,900€.

Renault Austral vjen me motor Mild Hybrid dhe ndërrues automatik. Kjo do të thotë se është e lehtë për të drejtuar dhe e mirë për ambientin.

Makina ka shumë karakteristika të mira. Ka një sistem që ndihmon në frenim në rast emergjence, dhe funksionon jo vetëm për makinat e tjera, por edhe për këmbësorët dhe biçikletat.

 

 

Sistemi i saj i zërit është i gjallë dhe i qartë, dhe ju mund të lidheni me Google, Apple CarPlay ose Android Auto.

Në Renault Austral, ju do të gjeni gjithashtu klimë automatike dy-zonale, sensorë parkimi nga të gjitha anët, kamera prapa dhe dritare të errësuara mbrapa.

Kjo është një makinë e rehatshme dhe në të njëjtën kohë e mbushur me paisje shtesë sigurie.

Kështu që nëse jeni duke kërkuar për një makinë të re, Renault Austral është zgjidhja për ju.

Mos e humbni këtë mundësi të jashtëzakonshme dhe përfitoni nga oferta e Auto Mita! 

Për më shumë informacione kontaktoni në:  

Facebook: Auto Mita