Ofertë befasuese në mes të Janarit nga Artmotion!

Artmotion vitin e ri 2022 nise me një ofertë te jashtëzakonshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të kenë në shtëpi të veta pakon më atraktive në treg, Pakon Kampion.

Në mes të Janarit, Artmotion ju mundëson që për 6 muajt e parë të kontratës vjetore, me cmim promocional prej 50% zbritje nga 24.90 ne 12.40 EUR në muaj të merrni Pakon Kampion me të gjitha kanalet e sportit si Liga e Kampionëve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, Nba , Superligën e Kosovës në futboll, Basketbolli i Kosovës, dhe Ligën Unike  të Basketbollit, kanalet lokale me eksluzivitet në Artmotion si Klan Kosova, Dukagjini, Kanal 10, T7 si dhe kanalet të cilat kërkohen nga familjet seriale dhe filma te kanaleve me te mira turke.

Pako Kampion per 12.40 EUR në muaj vjen me mbi 250 kanale të gjitha në formatin HD, dhe me internet deri në 250mbps.

Për të gjithë ju që dëshironi të mos qani kokën për pagesa mujore, Artmotion ju ofron mundësinë të paguani vetëm 199.90 EUR per 1 vit apo vetem 349.90 EUR per 2 vite.

Të gjithë ata të cilët abonohen në Pakon Kampion, për vitet e ardhshme do të kenë mundësi që vetëm në Artmotion ti përcjellin sportin me ligat më atraktive nacionale dhe ndërkombëtare.

Oferta është e limituar!

Ju presim në të gjitha pikat e shitjes së Artmotion si dhe telefononi pa pagesë në 0800 20 600

Kampion lind, Kampion Bohesh me Artmotion!