Birra jonë, loja jonë! EURO 2024!

O sa mirë me qenë shqiptar O HEJ!

“Birra Jonë, Loja Jonë” është slogani i lojës shpërblyese nga Birra Peja, për të cilën do të ketë dizajn të ri të kanaçeve dhe shisheve me flamuj të 7 shteteve pjesëmarrëse në “Euro 2024.”

Për të gjithë birraklitë dhe adhuruesit e futbollit në Kosovë dhe Shqipëri, Birra Peja vjen me lojën shpërblyese për të fituar bileta me akomodim dhe transport për të parë ndeshjet e futbollit në “Euro 2024.”  E gjitha që duhet të bëni është të gjeni kodin nën kapak të birrës Peja dhe ta regjistroni atë bashkë me të dhënat tuaja në birrapeja.com.

Fitimi i këtij çmimi ju ofron gjithashtu mundësinë për t’u lidhur me tifozët e tjerë të futbollit dhe entuziastët e sportit nga e gjithë bota. Shikimi i një ndeshjeje live ofron një përvojë të përbashkët që kapërcen barrierat kulturore dhe gjuhësore, duke ju lejuar të lidheni me të tjerët mbi dashurinë e ndërsjellë për lojën e bukur dhe shoqërinë që vjen me të qenit pjesë e një ngjarjeje sportive live.

Për më tepër, dizajnet e reja të Birra Peja përfshijnë shtetet si: Shqipëria, Gjermania, Anglia, Italia, Franca, Zvicra dhe Spanja, të cilat tani mund t’i gjeni nëpër të gjitha marketet në treg dhe HoReCa.