A studioni në Universitetin e Prishtinës?

 

Nëse po dhe nëse keni për të paguar semestrin dimëror, bëjeni atë përmes IBAS dhe kualifikohu për të fituar një Samsung Note në lojën shpërblyese që do të mbahet më 27 shkurt 2021. Pra, në momentin që paguani semestrin dimëror me IBAS, ju automatikisht kualifikoheni për lojë shpërblyese.

Udhëzimi për pagesë përmes IBAS:

Krijoni dhe verifikoni llogarinë tuaj në IBAS;

Mbusheni kuletën tuaj virtuale me fonde nga llogaria juaj bankare apo edhe me të holla të gatshme në zyrat e IBAS;

Shtypni butonin “Faturat” dhe pastaj butonin “Universiteti i Prishtinës”;

Skanoni ose shkruani numrin e UNIREF;

Shkruani dhe konfirmoni shumën e pageses.