array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Ministrja e Arsimit për SBAShK-un: Koha e kërcënimeve ka përfunduar

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se Qeveria Kurti nuk do të bjerë pre e ‘ultimatumeve’ për greva të Sindikatës ...

Nagavci inkurajon kandidatët që të aplikojnë për anëtarë të KShC-së

Kjo javë është java e fundit për të aplikuar në konkursin për anëtarë të bordit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë, organ ky vendimmarrës ...

Nagavci: Nga shtatori fillojmë punësimin e asistentëve për fëmijët me nevoja të veçanta

Arbërie Nagavci, ministrja e Arsimit dhe Shkencës ka bërë të ditur se që nga shtatori shkollat e Kosovës do të kenë asistentë për fëmijë...

Ministrja e Arsimit premton vlerësim të mësimdhënësve

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, tha se vlerësimi i mësimdhënësve do të bëhet por fillimisht në synimin e saj është forcimi ...

Nagavci: Synojmë largimin e notave për nxënësit e klasave 1 deri në 4

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se e ka në plan që të largojë notimin e nxënësve me nota 1 deri ...

Ministrja Nagavci premton dyfishim të numrit të çerdheve publike

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, në emisionin "Kallxo Pernime" u shpreh e bindur se brenda katër vitesh do të dyfishohet numri i çerdheve publike në ...