Postet nga: Ngacmimet seksuale ne UP

Këshilli i Etikës nuk merr vendim për Xhevat Krasniqin, aktivistët bllokojnë hyrjen e Administratës Qendrore të UP-së - VIDEO

Këshilli i Etikës nuk ka marrë as sot vendim në lidhje me rastin e profesorit Xhevat Krasniqi, i denoncuar për ngacmime seksuale nga 27 studente të Fakultetit të ...

Xhevat Krasniqi i quan 'të shtrembëruara' deklaratat e studenteve që raportuan ngacmimin seksual në UP

Profesori i rregullt i Fakultetit të Edukimit në Universitetin e Prishtinës, Xhevat Krasniqi, është duke u deklaruar para anëtarëve të Këshillit të Etikës të UP-së.

Dekani i Fakultetit të Edukimit thotë se “po i menaxhojnë brenda” denoncimet ndaj Xhevat Krasniqit për “komunikim joprofesional” me stafin

Dekani i Fakultetit të Edukimit të Universitetit të Prishtinës (UP), Blerim Saqipi, ka thënë se rastet e raportuara në këtë Fakultet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi për “...

Ish-studenti i Edukimit: Xhevat Krasniqi e kishte ngacmuar kolegen në provim

Ish-studenti i Fakultetit të Edukimit në Gjakovë, tashmë mësues në shkollën fillore “Dëshmorët e Baballoqit” në Deçan, Arlind Hajdaraj, ka dalë publikisht dhe ka treguar ...

Protesta te Rektorati - Shoqërohet Rron Gjinovci në Polici, lirohet pas pak minutave

Policia e Kosovës ka ndërhyrë në protestën e sotme pranë Rektoratit të Universitetit të Prishtinës.

Ministrja Nagavci: Pretendimet për ngacmime seksuale në UP paraqesin shqetësim

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka reaguar pas hulumtimit të Kallxo Përnime me rrëfimet e studenteve për ngacmimet seksuale që pretendojnë ...

Djemtë në Fakultetin e Mjekësisë mbështesin vajzat që denoncuan profesorin për ngacmim seksual

Si rrallë herë, djemtë - studentë në Programin Farmaci në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Prishtinës, kanë rrëfyer dhe dëshmuar për ngacmimet seksuale që ...

Deklarata në Këshillin e Etikës së UP-së e profesorit të denoncuar për ngacmim seksual

Pesë javë pasi denoncimit të studenteve ndaj profesorit të Shkencave të Matematikës, Xhevat Krasniqi për ngacmim seksual, më 04.042024 u mbodh Këshilli i Etikës së Universitetit të ...