array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Infektimet me COVID-19, Gjimnazi “Xhevdet Doda” në Prishtinë kalon në mësim online

Numri i infektimeve të nxënësve dhe mësimdhënësve me COVID-19 ka bërë që nga e mërkura Gjimnazi “Xhevdet Doda” në Prishtinë të kalojë në ...

Sot e nesër nuk mbahet mësimi në shkollat e Fushë Kosovës - DOKUMENT

Sot dhe nesër në shkollat e komunës së Fushë-Kosovës nuk do të mbahet mësimi.

Universiteti i Prishtinës ka shpenzuar mbi 62 mijë euro për materiale mbrojtëse nga COVID-19

Universiteti i Prishtinës ka shpenzuar mbi 62 mijë euro për materiale mbrojtëse nga COVID-19

Universitetet publike që shpenzuan më pak se 5 mijë euro për materiale mbrojtëse ndaj COVID-19

Katër universitete publike në Kosovë kanë shpenzuar më pak se 5 mijë euro për blerjen e materialeve mbrojtëse kundër COVID-19.

Zëvendësiministri i arsimit propozon pushim njëjavor për shkollat, IKShPK sygjeron pushim dyjavor

Komiteti për Koordinim dhe Vlerësim të Situatës Epidemiologjike sot ka mbajtur takimin e radhës për të marrë vendime se si të shkohet më tutje pë...

Universiteti i Gjakovës ka shpenzuar rreth 6 mijë euro për materiale anti-COVID

Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani” ka shpenzuar afërsisht 6 mijë euro për blerjen e materialeve mbrojtëse ndaj COVID-19.