array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Udhëzimi Administrativ i Ministrisë së Arsimit për themelimin dhe shuarjen e institucioneve para universitare, cenon kompetencat e komunës

Gjykata Kushtetuese ka vendosur lidhur me kushtetutshmërinë e Udhëzimit Administrativ të MASHTI-t për kriteret dhe procedurat e themelimit dhe pushimin e veprimtarisë së institucioneve edukativo-arsimore ose paraleles ...

Gjimnazi 'Sami Frashëri' në Prishtinë bëhet me drejtor të ri

Pas një procesi të gjatë e të zvarritur, gjimnazi "Sami Frashëri" në kryeqytet është bërë me drejtor të ri. Sipas njoftimit të Komunës të publikuar më 28 dhjetor 2022 , ...

Mësimdhënësit shprehin shqetësimet e tyre për drejtoreshën e shkollës “Nexhmedin Nixha” në Gjakovë

Mësimdhënës të shkollës së mesme “Nexhmedin Nixha” në Gjakovë kanë shprehur shqetësimet e tyre përmes një letre në formë peticioni për punën ...

Dyshime për konflikt interesi, Komisioni i kryetarit përzgjedhi motrën e tij për punësim

Motra e kryetarit të Komunës së Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi, është punësuar si edukatore kopshti për fëmijët e moshës 3-6 vjeç në Institucionit ...

Prishtinës pritet t'i shtohen edhe tri shkolla të reja

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, ka nënshkruar marrëveshje partneriteti me kompaninë ‘Bau Schooll’ për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e tri shkollave të reja në ...

Nxënësit Shkollës Fillore në Llapashticë të Epërme humbin gati dy muaj orët në gjuhë angleze

Nxënës të shkollës fillore ‘Naum Veqilharxhi’ të fshatit Llapashticë e Epërme në Komunën e Podujevës nga tetori nuk kanë mbajtur orët e gjuhë...