array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Programet e studimit të universiteteve publike që u akredituan nga Këshilli Shtetëror i Cilësisë

Në mbledhjen e mbajtur sot, më 20.05.2024, Këshilli  Shtetëror i Cilësisë (KSHC) ka akredituar disa programe studimi të universiteteve publike në Kosovë e disa nuk i ka akredituar.

Nagavci për ndërtimin e çerdheve: I kemi dërguar letër komunave për bashkëpunim

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, tek sa ka folur për çështjen e ndërtimit të çerdheve, ka deklaruar se u ka nisur sot, më 17.05.2024 një letër kryetarë...

Festa e Abetares mbahet në shkollë, por prindërit kërkojnë të festojnë pas saj në restoran

Në KALLXO.com është raportuar se Festa e Abetares me klasët e para të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Nazim Gafurri” në Prishtinë, organizohet në restorane.

Komuna e Prishtinës i ka dhënë leje shkollës “Xhemail Mustafa” ta organizojë Festën e Abetares në Gërmi

Komuna e Prishtinës ia ka aprovuar kërkesën shkollës fillore të mesme të ulët “Xhemail Mustafa” në Prishtinë që ta organizojë Festën e Abetares në ...

Organizimi i Festës së Abetares në Gërmi, prindi e raporton shkollën se po i obligon të paguajnë nga 18 euro

Në KALLXO.com një prind e raportoi shkollën fillore të mesme të ulët “Xhemail Mustafa” në Prishtinë se i obligon prindërit e klasëve të para të ...

Komisioni për Arsim e procedon në seancë plenare Statutin e ri të UP-së

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport e ka shqyrtuar dhe e ka miratuar vendimin e Qeverisë së Kosovës për miratimin e Statutit të ...