array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Pozita e Sekretarit të UP-së, Këshilli Drejtues ende pa vendimmarrje

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës, as gjatë ditës së djeshme nuk i ka dhënë fund epilogut pozitës së Sekretarit të Përgjithshëm.

Pozita e Sekretarit të UP-së, sot pritet të vendos Këshilli Drejtues

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot pritet të vendos për pozitën e Sekretarit të Përgjithshëm, pozitë kjo e cila ka mbetur ...

SBAShK-u takohet me Nagavcin, flasin për mbi 130 mësimdhënës që nuk po marrin paga

Përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK), gjatë një takimi të zhvilluar sot me ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe ...

Driton Balaj propozohet për dekan të Fakultetit Ekonomik

Profesori i asocuar, Driton Balaj është propozuar nga ana e Këshillit të Fakultetit Ekonomik si dekan i ri, pas dorëheqjes së ish-dekanit, Fatos Ukaj.

Jep dorëheqje kryetari i Komisionit të Ankesave në Agjencinë e Akreditimit

Kryetari i Komisionit të Ankesave të Agjencisë së Akreditimit, Faton Merovci ka dhënë dorëheqje.

UP humb betejën e parë ndaj AKA-së për studimet e doktoratës të Fakultetit Juridik

Gjykata e Prishtinës e ka refuzuar kërkesën e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, për shtyrjen e ekzekutimit të vendimit të Komisionit të Ankesave të Agjencisë ...