array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Demir Limaj bëhet profesor në Universitetin e Prizrenit

Demir Limaj, vëllai i Kryetarit të Partisë Socialdemokrate, Fatmir Limaj pritet të marrë kontratë të rregullt me Universitetin e Prizrenit.

Ambasadori amerikan takon ministrin, bisedojnë si të ruhet sistemi arsimor nga politika

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi sot është takuar me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip S. Kosnett dhe me drejtoreshën e misionit të USAID-it ...

Ministri i Arsimit denoncohet për kërcënim nga zyrtari i ministrisë

Një zyrtar i Ministrisë së Arsimit ka raportuar në polici një rast kërcënimi që sipas tij i ka bërë Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi.

Istog - Stafit civil e punonjësve të arsimit e shëndetësisë 'u zhduken dokumentet' nga dosjet e tyre të punës

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se ka mangësi në menaxhimin e personelit në Komunën e Istogut.

ORCA për Raportin e Komisionit Europian: Kritikat janë të sakta - UP është motori i daljes nga kriza në arsim

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka deklaruar se gjetjet e Komisionit Europian në Raportin për Kosovën 2019 kanë theksuar dy çështje shumë të rë...

Bytyqi nënshkruan marrëveshje për gjithëpërfshirjen në arsim

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë Shyqiri Bytyqi, dhe përfaqësuesja e World Vision International në Kosovë, Eljona Elmazi, kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi.