Postet nga: deputet

KDI: 82 nga 120 deputetë nuk shtruan pyetje parlamentare

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI)ka shpalosur sot raportin analitik lidhur me zhvillimet gjatë sesionit pranveror të Kuvendit të Kosovës, me titullin: “Ligjvënia mes shumë sfidave”.

Kamberi për zgjedhjet në Tërrnoc: Loja ende nuk ka mbaruar

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik (PDD) nga Bujanoci, Shaip Kamberi, ka thënë se partia që udhëhiqet nga ai do të vazhdojë procesin deri në fund.

(VIDEO) Rrahje masive e deputetëve në sallën e Parlamentit në Turqi

Një rrahje masive mes deputetëve të Turqisë në sallën e Parlamentit, shpërtheu dhe shkak për këtë u bë fotografia e ministrit të Brendshëm në ...

Kuvendi miraton projektligjin për marrëveshjen e lidhur ndërmjet Kosovës dhe Hungarisë

Me 87 vota për asnjë kundër dhe asnjë abstenim, Kuvendi miratoi projektligjin për ratifikimin e Amandamentit të Marrëveshjes me Qeverinë e Republikës së Kosovës me ...

Ish-ministri i Tregtisë me 3 banesa e 4 vetura

Endrit Shala, ish-ministër nga radhët e Nismës Socialdemokrate, posedon pasuri të paluajtshme në vlerë 610,000 euro e katër vetura në vlerë 54,500 euro.

Deputet i Kuvendit të Kosovës, me vetëm 4 vjet shkollim fillor (DOKUMENT)

Deputeti i komunitetit Rom, Fadil Gashi, ka fituar mandatin e deputetit në zgjedhjet e jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës 2021, ani pse ai ka deklaruar se ka të kryer ...

Shumë deputetë, as 20 fjalë nuk mund t'i shkruajnë pa gabime gjuhësore (DOKUMENT)

Regjistrimi i deputetëve të Kuvendit të Kosovës, i obligon ata që të plotësojnë pak të dhëna personale në Formularin për Broshurën Parlamentare. Aty kë...

Profesorët e zgjedhur deputetë do të pezullojnë punën në universitete

11 profesorë të Universitetit të Prishtinës të cilët janë zgjedhur deputetë të Kuvendit të Kosovës do të duhet të pezullojnë punën e tyre në këtë institucion.