Postet nga: komuna e kamenicës

Pak nxënës e shumë mësimdhënës

Dy vajzat e Fekir Ilazit nga fshati Debëllde i Vitisë i ndjekin mësimet në fshatin Kabash, rreth 10 kilometra larg shtëpisë së tyre.

Qëndron Kastrati i shkruan letër të hapur kryetarit të ri të Kamenicës: Pres reflektim dhe jo veprime populliste

Kryetari në largim i Kamenicës, Qendron Kastrati, i ka shkruar një letër kryetarit të posa zgjedhur të kësaj komune, Kadri Rrahimajt.

‘Marrëveshja’ AAK-LVV në Kamenicë, tri drejtori dhe posti i nënkryetarit të Komunës për AAK-në

Në komunën e Kamenicës, kandidati i LVV-së, Kadri Rahimaj ka marrë mbështetjen e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)në garën e ...

LVV në Kamenicë fiton më së shumti mandate në Kuvendin Komunal

Ndonëse kandidati i Partisë Socialdemokrate për kryetar të Kamenicës ka qenë më i votuari, njëjtë nuk ka ndodhur edhe me kandidatët për Kuvendin Komunal.

Debati për kryetar të Kamenicës - LIVE

Kandidatët e partive politike, të cilët synojnë të marrin udhëheqjen e Kamenicës diskutojnë në #DebatPernime për planet e tyre pas zgjedhjeve të 17 tetorit.

Kamenica në gatishmëri emergjente për shkak të mungesës së ujit të pijshëm

Komuna e Kamenicës merr vendim që të shfrytëzohen burimet e ujit nga puset rezervë të furnizimit për shkak të mungesës së ujit të pijshëm.

Kryetari i Kamenicës ia jep Policisë në shfrytëzim veturën e tij zyrtare

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka njoftuar se veturën zyrtare ia ka dhënë në shfrytëzim Policisë së Kosovës.

Auditori: Komuna e Kamenicës për ndarjen e mekanizmave bujqësore përdori kritere jo në pajtim me thirrjen publike

Në komunën e Kamenicës gjatë përzgjedhjes së fituesve për subvencione për mekanizëm bujqësor, zyrtarët komunal kishin përdorur kritere që nuk kanë ...