Postet nga: Votimi në veri

Mbretëria e Bashkuar në OKB: Lista Serbe të mos i pengojë serbët e Kosovës të ushtrojnë të drejtat e tyre demokratike

Përfaqësuesi i Mbretërisë së Bashkuar në Kombet e Bashkuara, Fergus Eckersley, në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të OKB-së ka thënë se pavarësisht diferencave ...

Komisioni Europian - Bruksel

Kosova kërkon heqjen e masave ndëshkuese, BE thotë se çështja do të diskutohet

Pas procesit të votimit në katër komunat në veri të vendit, krerët shtetërorë të Kosovës njëzëri i kanë kërkuar BE-së heqjen e masave ...

Tahiri (PDK): BE duhet t'i heq masat ndaj Kosovës, po penalizohen qytetarët e jo qeveria

Kryetari i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri ka deklaruar se me rastin e votimit në veri u pa një përfshirje e drejtpërdrejt e presidentit serb, Aleksandar Vuç...

Qeveria pas votimit në veri: Kosova përmbushi obligimin e saj, BE-ja t’i heqë masat

Pas procesit të votimit që u mbajt më 21.04.2024 në katër komunat në veri, Qeveria ka kërkuar nga Bashkimi Evropian që të largohen masat sanksionuese ndaj Kosovës.

Dugolli: Qytetarët nuk e duan kthimin e "dostave të Radoiçiqit"

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Enver Dugolli, ka deklaruar se qytetarët serbë në komunat në veri të vendit nuk votuan ...

Procesi i veriut - VIDEO

Ka përfunduar votimi i 21.04.2024 për katër komunat në veri në vendit për apo kundër shkarkimit të kryetarëve të komunave, Mitrovicë e Veriut, Leposaviq, Zveç...

Policia e konsideron të qetë dhe pa incidente procesin e votimit në 4 komunat në veri të Kosovës

Policia e Kosovës njofton se procesi i votimit për apo kundër largimit nga funksioni i kryetarëve të 4 komunave në veri të vendit ka kaluar i qetë ...

Votimet në veri, Elshani: Në këtë proces janë angazhuar numër minimal i policëve

Zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës për rajonin e veriut, Veton Elshani, thotë se policia është e involvuar në planifikimin e procesit të votimit për apo ...