Postet nga: uran ismaili

Shtretërit në QKUK, të vitit 1983

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili ka njoftuar se QKUK së shpejti do të bëhet me qindra shtretër të rinj.

Ministri Ismaili monitoron punën e pajisjeve të reja në QKUK

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha sot se ka filluar të bëjë vetë inspektimin  e punës me aparaturat e reja në Qendrën Klinike Universitare të ...

Dyshekët ‘me ngrohje’ arrijnë për herë të parë në QKUK 

QKUK sot për herë të parë është pajisur me shtretër ngrohës të cilët e rregullojnë temperaturën e trupit të pacientëve.

Uran Ismaili e ‘izolon’ Zëvendës Ministrin e gjobitur për barnatore pa licencë

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Agim Çaka, ka paguar një gjobë prej 7 mijë eurosh pasi barnatorja e tij kishte punuar pa licencë në vitin 2014.

Suspendohen tre mjekë, nuk ishin në vendin e punës

Tre mjekë janë suspenduar nga puna e tre të tjerë janë dërguar në komisionin disiplinor përfshirë edhe dy infermierë.

Ministri Ismaili paralajmëron masa ndaj të papërgjegjshmëve në punë

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë se do të shtohen masat për rritjen e disiplinës në punë kjo duke iu referuar ankesave të marra ...

Brenda vitit QKUK bëhet me rezonancë të re magnetike

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha sot se gjatë këtij viti do të blihet aparati i ri i rezonancës magnetike për Qendrën Klinike Universitare ...

Ministri Ismaili: Angiografi do të vijë brenda dy muajsh

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha se çështja e angiografit, aparatit për sëmundjet e zemrës, është stërzgjatur dhe problemi është dashur të zgjidhet shumë ...