Postet nga: uran ismaili

Ministri Ismaili: Angiografi do të vijë brenda dy muajsh

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha se çështja e angiografit, aparatit për sëmundjet e zemrës, është stërzgjatur dhe problemi është dashur të zgjidhet shumë ...

VIDEO - Kardiokirurgjia bëhet edhe me një sallë tjetër për operacione

Operacionet kardiokirurgjike tashmë do të bëhen më lehtë e më shpejt pasi që Kardiokirurgjia do të operojë me dy salla të operacionit.

Ministri: Jemi në fund të krizës së barnave

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha sot se spitaleet në vend janë në fund të krizës së fuirnizimit me barna ndërsa paralajmëroi përmirësim ...

Arsyetimi i ministrit Ismaili, për mungesën e barërave esenciale

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, ka kërkuar sqarim nga ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili,  lidhur me mungesën e barërave esenciale duke u bazuar në ankesa ...

Neonatologjia bëhet me ultrazë për ekzaminim të foshnjave

Klinika e Neonatologjisë e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) nga sot do të ketë një aparat ultra sonografi (ultrazë) i cili do të lehtësoj diagnostifikimin e ...

Specializantët vullnetarë bëhen me pagë qeveritare

Ministri i Ministrisë së Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka njoftuar se qeveria  zyrtarisht miratoi vendimin e propozuar nga kjo ministri për mbështetje financiare të qindra specializantëve ...

Reagojnë përsëri Xhaferi e Bahtiri për deklaratën e ministrit Ismaili

Kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri dhe kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, kanë reaguar përsëri ndaj deklaratës së ministrit të Shë...

Ismaili: Do bëjmë zgjidhje për barnat

Ministri i Shëndetësisë Uran Ismaili gjatë vizitës së kryeministrit Ramush Haradinaj në këtë ministri, është zotuar se do të bëjnë zgjidhje për barnat esenciale.