Postet nga: uran ismaili

Ministri: Për punëtorët shëndetësorë do të ketë rritje pagash

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë se për punëtorët shëndetësorë do të ketë rritje pagash.

Ministri, asamblist i Komunës, premton ndërtimin e spitalit të Prishtinës

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, që mban edhe postin e asamblistit të komunës, sot ka premtuar fillimin e ndërtimit të spitalit të kryeqytetit.

Vetëm Kosova dhe Bjellorusia nuk i rregullojnë çmimet e barnave

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, ka thënë sot gjatë një dëgjimi publik se sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, vetëm Kosova dhe ...

Fakulteti i Mjekësisë dhe klinikat e QKUK-së në rrezik për mbyllje

Rreziku për mbylljen e Fakultetit të Mjekësisë së Universitetit të Prishtinës dhe Klinikave të QKUK-së si pasojë e mungesës së profesorëve të angazhuar në kë...

Vendosen Masat për Luftimin e Ndotjes së Ajrit

Ministrat dhe zëvendësministrat e Qeverisë së Kosovës sot janë mbledhur së bashku si një “task forcë” për të diskutuar në parandalimin e ndotjes së ajrit në ...

Qytetarët pa Sigurime Shëndetësore të Paktën edhe 2 Vjet

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka konstatuar se Sistemi Informativ Shëndetësor (SISh) i Ministrisë së Shëndetësisë nuk ka arritur të realizohet me kohë në 30 pë...

‘Rasti Gjuriq’, Ministri Ismaili Akuzon VV-në se ‘Mbrojti Interesat e Serbisë‘

Reagimi i Lëvizjes Vetëvendosje lidhur me zhvillimet e sotme në veri të vendit, ka shtyrë ministrin e Shëndetësisë, Uran Ismaili, ta akuzojë VV-në se me apo ...

Keqpërdorimi i Avanseve, Hetime e Suspendime në Ministrinë e Shëndetësisë

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, tha sot se ka kërkuar që të bëhet auditim në dyshimet për keqpërdorim të avanseve nga stafi i ministrisë ...