Postet nga: besa baftiu

Dështon për të katërtën herë dështon seanca gjyqësore për gazin lotsjellës në Kuvend

Ka dështuar sërish të mbahet seanca gjyqësore ndaj ish-deputeteve të Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu dhe Besa Baftiu, si dhe deputetëve të Aleancës pë...

Dështon për herë të tretë gjykimi për hedhjen e gazit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës

Gjykimi ndaj ish-deputetes së Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, deputetëve të AAK-së Donika Kadaj-Bujupi e Pal Lekaj si dhe  ish-deputetes së Vetëvendosjes, Besa Baftiu sërish ka dështuar ...

Nesër pritet të fillojë gjykimi ndaj Albulena Haxhiut dhe deputetëve të tjerë për gazin lotësjellës në Kuvend

Nesër pritet të fillojë gjykimi ndaj ish-deputetes së Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, deputetëve të AAK-së Donika Kadaj-Bujupi e Pal Lekaj, e ish-deputetes së Vetëvendosjes, Besa Baftiu.

Dështon gjykimi ndaj deputetëve për gaz lotsjellës në Kuvend

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj Ish-deputetes së Vetëvendosjes Albulena Haxhiu, deputetes së AAK-së Donika Kadaj Bujupi, deputetit Pal Lekaj e ish-deputetes së Vetëvendosjes Besa ...

Mungon deputetja, dështon seanca për gazin lotsjellës në Kuvend

Ish-deputetja e Vetëvendosjes, Albulena Haxhiu, deputetja e AAK-së Donika Kadaj Bujupi, deputeti Pal Lekaj e ish deputetja Besa Baftiu, ka qenë dashur sot të ballafaqohen me akuzën e ...

Deputeti mjek i quan menaxhuesit e sistemit shëndetësor ‘të padijshëm', reagojnë koleget

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale ka diskutuar rreth gripit sezonal në Kosovë.

Kosova në mesin e vendeve me shkallë të lartë të vaksinimit

Kosova radhitet në mesin e vendeve me shkallën më të lartë të vaksinimit.

Mantelbardhët kërcënojnë me 'rebelim' nëse nuk u rriten pagat

Federata Sindikale e Shëndetësisë në një takim me Komisionin parlamentar për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale shpalosi shqetësimet e tyre në lidhje me ...