Postet nga: Trusti

Hoti: Tërheqja e mjeteve nga Trusti është zgjidhja e vetme që u ka mbetur qytetarëve

Komisioni për Buxhet e ka miratuar sot iniciativën e qytetarëve për tërheqjen e mjeteve nga Trusti Pensional.

Komisioni miraton Projektligjin që mundëson tërheqjen e mjeteve nga Trusti

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere i ka dhënë mbështetjen Projektligjin për Trustin përmes të cilit mundësohet tërheqja e deri në 30 përqind ...

Lushtaku pyet KQZ-në për sigurinë e zgjedhjeve në veri, deputetja Statovci thotë se ata nuk janë ftuar për këtë temë

 

Armend Muja thotë se për shkak të çështjes së Trustit ka marrë ofendime ai dhe familja e tij

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere është duke e shqyrtuar Projektligjin për lejimin e tërheqjes së mjeteve nga Trusti pensional.

Në pritje të vendimit për 30%, vlera e Trustit bie

Në kohën kur tërheqja e parave nga Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës është sërish në diskutim, vlera e këtij fondi është më e vogë...

Kuvendi procedon për mendim në Qeveri Projektligjin për Trustin

Kryesia e Kuvendit të Kosovës në mbledhjen e sotme, ka proceduar për mendim në Qeverinë e Kosovës, Projektligjin që do të mundësonte tërheqjen e një ...

Në Kuvend dorëzohet peticioni me nënshkrimet për riprocedim të Projektligjit për Trustin

Në Kuvendin e Kosovës sot janë dorëzuar nënshkrimet e peticionit për nismën legjislative qytetare për Projektligjin për Trustin.

A do të përfshihet Trusti Pensional në Fondin Sovran?

Qeveria e Kosovës në janar të këtij viti ka miratuar koncept-dokumentin për themelimin e Fondit Sovran.