Postet nga: 30% e trustit

Çka ndodhi me Projektligjin për Trustin në Komisionin për Buxhet

Një keqinterpretim i rregullores së Kuvendit, ka bërë që Projektligji për Trustin fillimisht të miratohet në Komisionpër Buxhet... e më pas nga i njëjti komision të ...

Hoti: Tërheqja e mjeteve nga Trusti është zgjidhja e vetme që u ka mbetur qytetarëve

Komisioni për Buxhet e ka miratuar sot iniciativën e qytetarëve për tërheqjen e mjeteve nga Trusti Pensional.

Komisioni miraton Projektligjin që mundëson tërheqjen e mjeteve nga Trusti

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere i ka dhënë mbështetjen Projektligjin për Trustin përmes të cilit mundësohet tërheqja e deri në 30 përqind ...

Në pritje të vendimit për 30%, vlera e Trustit bie

Në kohën kur tërheqja e parave nga Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës është sërish në diskutim, vlera e këtij fondi është më e vogë...

Projektligji për Trustin shqyrtohet të hënën në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet të hënën në ora 11:00 për të caktuar seancat e radhës.

Të enjten hidhet në votim projektligji për TRUST-in, PDK kërkon votën e deputetëve

Kuvendi i Kosovës do të mblidhet për një seancë të re ketë të enjte më 16 qershor.

Kryesia e Kuvendit mblidhet të hënën, tjetër tentativë për shqyrtimin e Projektligjit për Trustin

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mblidhet të hënën në ora 10:00 për të caktuar seancën e radhës.

Albin Kurti i vendosur, thotë se qeveria nuk e përkrah tërheqjen e parave nga Trusti

Kryeministri Albin Kurti e ka përsëritur edhe njëherë se qeveria që ai drejton nuk e mbështet tërheqjen e 30% të Trustit Pensional.