Postet nga: Trusti

Kuvendi zgjodhi kryesuesin dhe anëtarët e bordit të Trustit

Me 61 vota për, Kuvendi i Kosovës ë enjten në mbrëmje ka zgjedhur kryesuesin dhe anëtarët e bordit të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës.

Rishpallet edhe njëherë konkursi për Bordin e Trustit

Komisioni për përzgjedhjen e Bordit drejtues të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës -Trust, ka bërë të ditur se ka rishpallur edhe njëherë konkursin pë...

Hoti: Tendencë për të vendosur kontroll, Qeveria ka lënë institucione pa funksion

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se Qeveria ka tendencë për të vendosur kontroll mbi disa institucione, për të cilat Hoti thotë ...

Mustafa akuzon Mujën se po i ikë përgjegjësisë së tij si deputet

Arben Mustafa, ekonomist nga PDK-ja, në emisionin ‘Kallxo Përnime’ ka akuzuar Armend Mujën e Vetëvendosjes se po i ikë përgjegjësisë së tij si deputet dhe ...

Pse Trusti ende s’ka bord?

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për Fondin e Kursimeve Pensionale të Kosovës (Trusti), i cili që nga 1 marsi ka mbetur pa bord.

Mustafa: Ministri Murati i shqetësuar që nuk i ka emrat e kandidatëve që i pëlqejnë për bord të Trustit

Që nga 1 marsi i këtij viti Fondi i Kursimeve Pensionale i Kosovës (Trusti Pensional) ka mbetur pa bord.

Për 5 muaj institucionet nuk arritën ta zgjedhin Guvernatorin e BQK-së

Nga 29 marsi postin e Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës e ka marrë përkohësisht Bashkim Nurboja, kryetar i Bordit mbikëqyrës. Kjo pasi procesi pë...

Hoti - Muratit: Ju kisha lut me qenë serioz dhe mos me u zgërdhi, merrni përgjegjësi për Trusti-n

Një debat i ashpër është duke u zhvilluar në mes Ministrit të Financave, Hekuran Murati dhe deputetit të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti në mbledhjen e komisionit ...