Postet nga: tenderomania

'Skenari' që çoi 120 mijë euro në biznesin e familjes së menaxherit të ndërmarrjes

Burrë e grua, me dy biznese të ndryshme, i kanë hyrë garës për tenderin në vlerë prej 120 mijë euro që ishte iniciuar nga Kompania Rajonale “Pastrimi”.

Ministria e Mjedisit bleu softwer 500 mijë euro dhe nuk e përdori asnjëherë

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), në vitin 2013 e kishte blerë një softuer për të menaxhuar më lehtë çështjen e shpronësimeve.

Aferë në tenderin 1.6 milion euro në Komunën e Bali Muharemajt

Shefi i Prokurimit në Komunën e Suharekës, Bujar Kuqi i ka vlerësuar i vetëm ofertat që ka pranuar për një tender në vlerë 1.6 milion euro ...

Anulohet për të dytën herë tenderi i 'kurdisur' për laptopë

Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP) e ka anuluar për herë të dytë tenderin në vlerë 9 milionë euro për furnizim me laptopë dhe pajisje të tjera të teknologjisë informative.

Kandidati i PDK dhe nipi i Adem Grabovcit merr miliona në tenderë

Nipi i Adem Grabovcit, Valon Grabovci në maj të vitit 2019 e kishte vendosur nënshkrimin mbi një kontratë në vlerë 1,9 milion euro, si pronar i kompanisë “Zenith Group”. Kjo ishte ...

Gjykata e Tenderëve kërkon që mos të anulohet tenderi i ‘kurdisur”

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) ka kërkuar nga Agjencisë Qendrore të Prokurimit (AQP) që të mos e anulojë tenderin 9 milionësh për furnizim me LapTop dhe pajisje të ...

Gjykata e Tenderëve e anulon tenderin e 'kurdisur' të ministrisë së Mjedisit

Gjykata e Tenderëve ka kërkuar nga ministria e Mjedisit që të anulojë një tender meqë i njëjti i ishte përshtat një biznesi.

Skema e 'kurdisjes' së tenderit 9 milionësh

Fati i tenderit 9 milionësh për furnizim me Lap-Top dhe pajisje tjera të teknologjisë informative është në dorën e tre anëtarëve të Panelit Shqyrtues të OShP-së.