Postet nga: Bali Muharremaj

Bali Muharremaj tregon për investimet që bëri për të parandaluar vërshimet në Suharekë

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka folur në lidhje me vërshimet që kishin ndodhur në vitin 2018 në qytetin që drejton ai.

Suharekë, vetura zyrtare përdoret jashtë detyrës

Një veturë zyrtare e Komunës së Suharekës është parë duke u përdorur edhe jashtë detyrës zyrtare.

Realizimi i premtimeve për sigurinë publike në Suharekë

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, në kohën kur po garonte edhe për një mandat të ri ishte pyetur në DebatPernime për planet e ...

Të arrestuarit për fajde në rastin 'Brezovica' në foto me disa politikanë kosovarë (FOTO)

KALLXO.com dje ka raportuar se si vëllezërit Gëzim dhe Salih Sinani, të arrestuarit e dyshuar për veprën penale të fajdeve, në një aheng në ...

Kryetari i Suharekës reagon pas njoftimit se një mësimdhënëseje iu ndalua ushtrimi i profesionit për shkak të shamisë

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, ka reaguar rreth njoftimit se në shkollën e Reshtanit një mësimdhënëseje i është ndaluar ta kryejë punë...

Në 4 komuna të drejtuara nga LVV-së dhe 3 nga LDK shkojnë mbi 1 milion euro nga Qeveria

Qeveria e Kosovës javën e kaluar mori vendim që t`i ndajë mbi 1 milion euro për 7 nga 38 komunat e Kosovës për t`i ndihmuar në ...

Kryetari i Suharekës paralajmëron protesta dhe padi pas vendimit të Qeverisë për pronat komunale

Kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj, ka paralajmëruar protestë pas vendimit të Qeverisë për heqjen nga procesi i privatizimit të disa pronave komunale dhe kthimit të tyre në...

Qeverisja e pronave – LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për qeverisjen e pronave komunale dhe vendimin e Qeverisë së Kosovës për pronat komunale.