Postet nga: tenderomania

Anulohet për të dytën herë tenderi i 'kurdisur' për laptopë

Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP) e ka anuluar për herë të dytë tenderin në vlerë 9 milionë euro për furnizim me laptopë dhe pajisje të tjera të teknologjisë informative.

Kandidati i PDK dhe nipi i Adem Grabovcit merr miliona në tenderë

Nipi i Adem Grabovcit, Valon Grabovci në maj të vitit 2019 e kishte vendosur nënshkrimin mbi një kontratë në vlerë 1,9 milion euro, si pronar i kompanisë “Zenith Group”. Kjo ishte ...

Gjykata e Tenderëve kërkon që mos të anulohet tenderi i ‘kurdisur”

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) ka kërkuar nga Agjencisë Qendrore të Prokurimit (AQP) që të mos e anulojë tenderin 9 milionësh për furnizim me LapTop dhe pajisje të ...

Gjykata e Tenderëve e anulon tenderin e 'kurdisur' të ministrisë së Mjedisit

Gjykata e Tenderëve ka kërkuar nga ministria e Mjedisit që të anulojë një tender meqë i njëjti i ishte përshtat një biznesi.

Skema e 'kurdisjes' së tenderit 9 milionësh

Fati i tenderit 9 milionësh për furnizim me Lap-Top dhe pajisje tjera të teknologjisë informative është në dorën e tre anëtarëve të Panelit Shqyrtues të OShP-së.

KDI: Kufizimi i konkurrencës në tenderët e shëndetësisë

Në Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës është analizuar furnizimi me barna dhe pajisje mjekësore nga Instituti Demokratik i Kosovës duke i kushtuar fokus të veç...

Skema e rritjes së çmimeve, Dronët e Shpend Ahmetit paguhen dyfish më shtrenjtë (VIDEO)

Komuna e Prishtinës e ka paguar një dron dyfish më shtrenjtë se sa çmimi i tregut. Dronin me pajisje përcjellëse që kushton prej 1,400 deri në 1,800 euro në ...

Policia me procedurë speciale për blerjen e radarëve

Policia e Kosovës ka bërë përpjekje për më shumë se një vjet për të lidhur kontratë për furnizim me radarë, por kjo nuk është ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!