Postet nga: tenderomania

Drejtori i ri i Spitalit të Gjakovës ndër vite përfitoi tenderë nga ky institucion

Sabahudin Bytyqi në muajin mars të vitit 2019 është zgjedhur drejtor i Spitalit Rajonal të Gjakovës “Isa Grezda”.

Prova se tenderi 9-milionësh u kurdis dhe iu përshtat një prodhuesi

Një tender në vlerë 9 milionë euro për furnizim me LapTop dhe pajisje tjera të teknologjisë informative (IT) është anuluar nga Agjencia Qendrore e Prokurimit, pasi i njëjti i ...

Vazhdon zvarritja e tenderit skandaloz, 15 fshatra mbetën pa ujë për 3 vjet

Në qershor të vitit 2016 për herë të parë kishte nisur projekti për shtrimin e rrjetit të ujësjellsit, që do t’i furnizonte disa fshatra të Dragashit me ...

‘Varg’ shkeljesh në prokurimin e Komunës së Malishevës

Prokurimi publik po del të jetë një ndër fushat në të cilat Komuna e Malishevës ka më së shumti shkelje e parregullsi të cilat i ka evidentuar Zyra ...

Biznesi i familjes së të arrestuarit vazhdon të marrë tender nga shteti

Kompania “Agani L.t.d” Sh.p.k e ka fituar një kontratë prej 51 mijë euro nga Ministria e Shëndetësisë.

Publikohet raporti i monitorimit të prokurimit publik nga USAID dhe BIRN

Drejtoresha e Zyrës për Demokraci dhe Qeverisje të USAID-it Christina Davies, së bashku me anëtarin e Bordit të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik Sami Ukën dhe ...

Dosja e shkeljeve nëpër tenderë në vitin 2018

Gjatë vitit 2018, Gazeta Jeta në Kosovë ka shkruar vazhdimisht për tenderë në të cilët ka pasur shkelje ligjore, tenderë të cilët kanë zgjatur me vite të të...

Zyrtari i suspenduar i OShP-së: Nuk e kam pritur se do ndiqesha nga drejtësia

Ekrem Salihu, anëtar i Bordit të OShP-së, aktualisht i suspenduar nga detyra, i cili po akuzohet nga Prokuroria e Shtetit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, deklaroi ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!