Postet nga: Tender

Komuna e Prizrenit i jep tender për vetëdijesimin e nxënësve kompanisë që aktivitet primar ka pastrimin e ndërtesave

Komuna e Prizrenit ka nënshkruar kontratë me kompaninë ‘Samire Osmani B.I’ për ‘Vetëdijesimin e nxënësve të shkollave fillore dhe vozitësve në Komunën ...

Dy kontratat e Komunës së Gjakovës me disa çmime një cent për pozicion

Kompania ‘Erpo-Print’ ka nënshkruar dy kontrata me Komunën e Gjakovës për të furnizuar me “material të shtypur’, duke ofertuar në më shumë se gjysmën e ...

Ministria e Shëndetësisë anulon dy lote të tenderit për insulina

Ministria e Shëndetësisë ka anuluar përfundimisht dy lote të tenderit për insulina, procedurë e cila kishte nisur në vitin 2020.

Komuna e Prishtinës ndan mbi 200 mijë euro për angazhimin e 5 ekspertëve në menaxhim të kontratave

Komuna e Prishtinës ka ndarë 216 mijë euro për angazhim të pesë ekspertëve që do të angazhohen në menaxhim të kontratave për projekte të Bankës Botë...

Kompania e mbeturinave në Graçanicë planifikon të marrë dy kamionë me qira për 80 mijë euro

Kompania e mbeturinave në Graçanicë ka planifikuar 80 mijë për marrjen me qira të dy kamionëve për grumbullimin e mbeturinave për një periudhë 2-vjeçare.

Ndërtimi i një rruge në Prishtinë, rekomandohet kompania me ofertën mbi 26 mijë euro më shtrenjtë se vlera e parashikuar

Komuna e Prishtinës e ka rekomanduar për kontratë një kompani me ofertë mbi 26 mijë euro më shumë se sa vlera të cilën e kishte parashikuar për ...

Komuna e Prishtinës ndau 68 mijë euro për organizmin e koncertit të Ramë Lahajt

Për organizmin e koncertit’ Ramë Lahaj International Opera Festival’ (RLIOF), komuna e Prishtinës ka nënshkruar kontratë në vlerë të 68 mijë e 500 eurove.

Sheshi ne Prishtine

Prishtinë, planifikohet ndërtimi i një kolegji të ri për Arte Pamore

Në Prishtinë po planifikohet ndërtimi i një kolegji të arteve pamore dhe performancës.