Postet nga: Tender

Ministria e Shëndetësisë blen 1 mijë copë syze mbrojtëse

Ministria e Shëndetësisë ka nënshkruar kontratë në vlerë prej 2,500 mijë eurove për pajisje me 1 mijë syze mbrojtëse për mbrojte nga coronavirusi.

Dyshime për falsifikim të vërtetimit tatimor në tenderin 3 milionësh

Agjencia Qendrore e Prokurimit po refuzon të vlerësojë ofertën e një biznesi që kishte ofertuar në një tender në vlerë 3 milionë euro, pasi kanë ngritur dyshime se të ...

Spitaleve u tepron buxheti për produkte ushqimore

Spitalit të Gjakovës dhe Pejës ju ka tepru buxheti i ndarë për blerjen e produkteve ushqimore. Këto dy spitale kanë shpenzuar më pak mjete se sa ...

Kompania e lidhur me Devollët fiton tenderin për furnizim me qumësht në komunën e Shpend Ahmetit

Nxënësit e shkollave të Prishtinës do të vazhdojnë të furnizohen me qumësht nga Devollët. Përderisa në vitet e kaluara këto shkolla janë furnizuar ...

Bali Muharremaj për tenderin 1.7 milionë: Jemi transparent

Blerim Kuçi, nënkryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, në prag të zgjedhjeve,  ka fituar tender në vlerë prej 1. 7 milionë eurosh nga Komuna e ...

OShP obligon KEK-un të nënshkruaj kontratën përtej mundësive buxhetore

Korporata Energjetike e Kosovës ka nënshkruar kontratë me kompaninë "Bojku Hidraulik" për 93 mijë euro më të shtrenjtë se sa e kishte parashikuar. Kontrata është nënshkruar pë...

Lipjani hap tender për çerdhe të re, lënda i kthehet në rivlerësim

Komuna e Lipjanit, ka dështuar që të filloj ndërtimin e çerdhes për fëmijë. Kjo komunë ka vetëm një çerdhe publike, ndërsa për ndë...

Komuna e Vushtrrisë i Dha Tender Asamblistit (Por e Anuloi)

Komuna e Vushtrrisë kishte vendosur që ushqimet për një çerdhe fëmijësh t’i blinte nga një anëtar i asamblesë së saj.