Postet nga: Skender Reçica

Zyra e BE-së: Nuk po funksionojnë gjërat ashtu siç duhet për sigurinë në vend

Më qëllim të rritjes së sigurisë dhe shëndetit në vendin e punës, është lansuar fushata ‘Vendet të shëndetshme të punës – Menaxhimi i substancave të rrezikshme 2019”, ...

VIDEO - Hapet Panairi i Vetëpunësimit në Prishtinë

Gjatë të premtes, UNDP në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale kanë bërë hapjen e Panairit të vetëpunësimit për vitin 2019.

Ministri Reçica merr mbështetje nga Departamenti Shtetëror i Punës në ShBA

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka qenë në vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku u prit në takim në Departamentin ...

Reçica: Të respektohen kushtet për siguri në punë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka vizituar një nga vendpunishtet e ndërtimit të lartë në Prishtinë, për të parë nga afër ...

Reçica: Për 60 mijë biznese operojnë vetëm 47 inspektorë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka raportuar në Komisionin për të Drejtat e Njeriut dhe Barazi Gjinore për sigurinë, shëndetin dhe ...

Siguria në punë, ministri Reçica: Për dy muaj janë mbyllur 40 vendpunishte

Deputetja e PDK-së, Luljeta Veselaj-Gutaj në seancën sotme të Kuvendit, tha se siguria dhe shëndeti në vendin e punës po vazhdon të jetë mjaftë shqetësuese dhe ...

Reçica: Qeveria ka filluar hapat konkretë për punësimin në vend

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), në bashkëpunim me organizatën jo qeveritare gjermane “Arbeiter-Samariter-Bund (ASB)” si dhe me “PREDA Plus” hapën sot punimet e ...

Ministri Reçica ftoi punëdhënësit dhe punëkërkuesit ta vizitojnë 'Panairin e Punës në Pejë'

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale(MPMS) në bashkëpunim me GIZ-in gjerman sot kanë hapur Panairin e Punës në komunën e Pejës.