Postet nga: hykmete bajrami

Kryesuesi i Bordit të KOSTT: Jemi duke zbatuar rekomandimet e marra nga gjetjet e ZKA-së

Kryesuesi i Bordit të KOSTT, Jeton Mehmeti, ka thënë se kjo ndërmarrje është duke zbatuar rekomandimet e marra nga gjetjet e Zyrës Kombëtare të Auditimit.

Çmimi i tatimit në pronë, Hykmete Bajrami: Ministria e Financave ta procedoj sa me parë në Kuvend ligjin e ri për Tatim në Pronë

Ish-ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka reaguar lidhur me ngritjen e çmimit të tatimit në prona në komunën e Prishtinës.

LDK kundër Ligjit për paga: Nuk e dimë sa është vlera e koeficientit

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Hykmete Bajrami ka dhënë qëndrimin e LDK-së për Projektligjin për paga në sektorin publik, duke treguar se janë kundë...

Bajrami: Qeveria e 51-përqindëshit i ka 80 për qind të pozitave të larta me ushtrues detyre

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Hykmete Bajrami, teksa ka folur për gjendjen në sektorin e shëndetësisë ka thënë se në Qeverinë Kurti funksionojnë me ...

Bajrami për 'dështimin' e zëvendësimit të orëve mësimore: Kurti t'i kërkojë përgjegjësi ministres dhe ta shkarkojë menjëherë

Për "dështimin" e zëvendësimit të orëve të mësimit në dy të shtune radhazi, ish-ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami, ka thënë se kryeministri Kurti ...

Bajrami: Ligji për çmimet tavan, i shtyn drejt falimentimit mijëra dyqane të vogla nëpër fshatra e lagje

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Hykmete Bajrami ka thënë se përmes Projektligjit për çmimet tavan, apo masat e përkohshme të produkteve themelore  shkaktohen disa ...

Mosprezenca e ministrit Murati javën e kaluar në Komision, temë diskutimi edhe sot

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, është duke raportuar sot në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike.

Propozimi i deputetes Hykmete Bajrami për t'u ndalur greva

Ish-ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami ka dalë me një propozim për SBASHK-un dhe Qeverinë që të ndalet greva.