Çfarë po kërkon ministri i Qeverisë te shtëpia Jakup Krasniqit e cila po bastiset nga Hetuesit e Speciales

Mëngjesin e sotëm forcat të shumta policore nga EULEX kanë shkuar në shtëpinë e Jakup Krasniqit.

Derisa forca të shumta policore nga njësia EULEX-it po qëndrojnë në shtëpinë e Jakup Krasniqit duke bllokuar edhe rrugën në të cilën gjendet shtëpia e tij, atje tashmë ka arritur ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica që vie nga partia e Nisma Socilademokrate, parti kjo ku Jakup Krasniqi mbanë postin e kryetarit të Këshillit Kombëtar.