Postet nga: debat parlamentar

Te hënën Kuvendi me seancë për vaksinat anti COVID-19

Abelard Tahiri shef i grupit parlamentar të PDK-së tha se kryesia vendosi që të hënën të ketë seancë parlamentare dhe të vendoset kërkesa PDK-së për debat ...

Zv/kryeministrja u bën thirrje grave që të shfrytëzojnë të drejtën e trashëgimisë në pronë

Zëvendëskryeministrja e Kosovës Albulena Balaj- Halimi, ka marr pjesë në debatin parlamentar për luftimin dhe parandalimin e dhunës në familje me rastin e fushatës ...

Deputetja Kadrijaj kërkon unitet politik për luftimin e dhunës ndaj grave

Time Kadrijaj, deputete e grupit parlamentar AAK-PSD tha se si Kuvend janë marr shumë pak me temën e dhunës në familje edhe pse kjo temë sipas saj duhet ...

Ministri Reçica: Ende duhet bërë shumë në parandalimin e dhunës në familje

Ministri i Punës dhe i Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica, tha se çështja e dhunës kundër gruas mbetet një prej formave më të përhapura ...

Bogujevci: Dhuna në familje rezulton të jetë fatale për gratë, vajzat dhe fëmijët

Saranda Bogujevci, deputete e Lëvizjes Vetëvendosje, tha se dhuna në familje në shumë raste rezulton të jetë fatale për gratë, vajzat dhe fëmijët.

LIVE- Kuvendi i Kosovës debaton për luftimin dhe parandalimin e dhunës në familje

Kuvendi i Kosovës ka filluar debat parlamentar për luftimin dhe parandalimin e dhunës në familje me rastin e fushatës senzibilizuese në kuadër të 16 ditëve ...