Postet nga: Ankesat

Thirrja për mbështetje të autorit, MKRS ‘harron’ krijuesit e rinj

Lista e përfituesve të përzgjedhur për mbështetje për botimin e veprave të tyre nga thirrja publik e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit pë...

“Çfarëdo ankese që bën... pacienti del gabim”

Ankesat e pacientëve janë një tregues i rëndësishëm për cilësinë e shërbimeve që ofron një institucion i caktuar shëndetësor.

ARKEP u përgjigjet qytetarëve pas ankesave ndaj operatorëve kabllorë për ndërrim të kanaleve televizive 

Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) ka njoftuar se nuk është kompetente për të shqyrtuar anketat e qytetarëve lidhur me ndryshimet në përmbajtjen e kanaleve ...

Teatri Kombetar

Prapaskenat e procesit për zgjedhjen e drejtorit të Përgjithshëm të Teatrit Kombëtar të Kosovës

Komisioni për Zgjedhjen e Kontesteve dhe Ankesa për zyrtarët publik i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka refuzuar ankesat e dy kandidatëve për ...

Teatri Kombetar

Dyshimet për parregullsi shtyjnë epilogun e konkursit për zgjedhjen e drejtorit të Teatrit Kombëtar

Çështja e drejtorit të Përgjithshëm e Teatrit Kombëtar të Kosovë nuk pritet të zgjidhet, të paktën deri javën e ardhshme.

OShP pa bord tash e 9 muaj, rreth 600 ankesa nga kompanitë

Procesi i përzgjedhjes së bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit tashmë është kthyer në pikën zero pas një procesi i cili dështoi në Kuvendin e Kosovës. ...

Qytetari pretendon se s`ishte asnjë mjek në Emergjencën e Shtimes, u kthye pa marrë shërbim - VIDEO

A. H. nga komuna e Shtimes është ankuar se dy ditë më parë nuk kishte marrë shërbim nga asnjë mjek në Emergjencën e kësaj komune.

PDK e mirëpret vendimin e Supremes për përsëritje të votimit me postë në komunën e Dragashit  

Partia Demokratike e Kosovës e ka mirëpritur vendimin e Gjykatës Supreme për riorganizim të votimit nga diaspora në komunën e Dragashit.