Postet nga: MPMS

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale u dha ndihma sociale dhe pensione mbi 200 mijë euro personave të punësuar

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale gjatë vitit 2020 ka ndarë ndihma sociale dhe pensione për persona të punësuar, në vlerë 254 mijë e 478 euro.

MPMS më 2020 u ndau pensione të vdekurve, me vlerë mbi 100 mijë euro

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka ndarë pensione për persona të vdekur, pasi këta të fundit nuk ka i larguar nga listat e pagesave.

Vonesat për rivlerësim e lënë të moshuarën pa pension invalidor që nga shtatori - VIDEO

76 vjeçarja nga Prishtina, Nazlije Krasniqi- Osmani që nga muaji shtator i vitit të kaluar nuk e ka marrë pensionin invalidor prej 150 eurove.

Anëtarja e NISMA-s punësohet në zyrën e pensioneve në Prizren

Pranvera Dakaj, anëtare e partisë Nisma Socialdemokrate është punësuar si zyrtare e pensioneve në Zyrën e Pensioneve në komunën e Prizrenit.

Marrëveshja për Sigurime Sociale me Zvicrën hyn në fuqi më 1 shtator

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka njoftuar qytetarët me vendbanim në Kosovë dhe bashkatdhetarët me vendbanim në Zvicër se Marrëveshja për Sigurime ...

VIDEO - Hapet Panairi i Vetëpunësimit në Prishtinë

Gjatë të premtes, UNDP në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale kanë bërë hapjen e Panairit të vetëpunësimit për vitin 2019.

56 të rinj me sindromën Down përfitojnë trajnim për aftësim profesional

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Shoqata “Down Syndrome Kosova” nënshkruan sot marrëveshje bashkëpunimi, me qëllim të aftësimit profesional të të rinjve ...

Ministri Reçica merr mbështetje nga Departamenti Shtetëror i Punës në ShBA

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka qenë në vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku u prit në takim në Departamentin ...