Postet nga: Shkollat

Sot përfundon gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor

Nxënësit e Kosovës do të përfundojnë sot gjysmëvjetorin e parë të vitit shkollor 2020/21.

Të gjitha shkollat e Malishevës do të pajisen me kabinete

Të gjitha shkollat e komunës së Malishevës janë duke u pajisur me kabinete për lëndët mësimore në shkollat e ciklit fillor dhe të mesë...

Rrezikimi i nxënësve në shkollat pa dalje dhe shkallë emergjente

Shumë objekte shkollore në Kosovë nuk kanë dalje dhe shkallë emergjente, gjë që e rrezikon shëndetin dhe jetën e mijëra nxënësve nga ndonjë situatë e ...

12 shkolla të Pejës zbatojnë kërkesën e SBAShK-ut, nuk mbahet mësimi

12 Shkolla të Komunës së Pejës i janë bindur thirrjeve të SBAShK, që dita e hënë të jetë ditë pushimi, për nder të festës së 28-në...

Ministria e Arsimit u bën thirrje shkollave që të mbajnë mësim

Ministria e Arsimit dhe Shkencës u ka bërë thirrje institucioneve arsimore që të mbajnë mësim dhe të shfrytëzojnë të gjitha mundësitë për realizimin e ...

SBAShK: Mbi 90% e shkollave nuk janë duke mbajtur mësim

Edhe përkundër vendimit të Qeverisë së Kosovës, që dita e hënë të jetë ditë pune, disa shkolla të Kosovës sot nuk kanë mbajtur mësim.

Nagavci kritikon Qeverinë për "situatën konfuze e konfliktuoze" nëse do të ketë të hënën mësim apo jo

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbërie Nagavci, ka kritikuar Qeverinë e Kosovës, lidhur me situatën nëse ...

Komuna e Prishtinës anuloi tenderin për angazhimin e punëtorëve për pastrimin e shkollave

Tenderi për angazhimin e punëtorëve të pastrimit të kompanive për shkollat e komunës së Prishtinës u anulua pasi ofertat që mori Komuna dolën ...