Postet nga: Shkollat

Një rast pozitiv nuk e izolon klasën

Edhe pse një nxënës në gjimnazin “Xhevdet Doda” në Prishtinë, ka rezultuar pozitiv me sëmundjen COVID-19, që e shkakton koronavirusi, grupi i klasës së tij të ...

Gjilan, shkollat vendvotuese, filluan sot mësimin me rregull

Në të gjitha shkollat e Gjilanit, të cilat ishin edhe qendra të votimit për zgjedhjet e 14 shkurtit, mësimi sot ka filluar me rregull.

Premtimet për menaxhimin e pandemisë në shkolla karshi realitetit

Gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/21 përfundoi me shumë sfida për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit.

Mbyllen shkollat në Shqipëri

Të gjitha shkollat e arsimit parauniversitar do të kalojnë në skenarin e tretë të mësimit online për javën e ardhshme, nga data 15 deri në 19 shkurt 2021.

Shkollat – vend i grumbullimit në pandemi

Rreth 100 objekte shkollore deri tash në Kosovë janë shfrytëzuar për aktivitete politike gjatë fushatës zgjedhore. Të nesërmen, në këto shkolla kthehen nxënësit.

Në dy javët e para, asnjë rast me COVID-19 në shkollat e Gjilanit

Që prej fillimit të gjysmëvjetorit të dytë, asnjë rast i infeksionit me COVID-19 nuk është regjistruar në shkollat e Gjilanit, përfshirë institucionet parashkollore, shkollat fillore e të mesme.

Kandidatja për deputete e LDK-së përdor përurimin e një shkolle për fushatë

Kandidatja për deputete nga LDK, Rrezarta Krasniqi e ka përdorur përurimin e një shkolle në Vushtrri për të bërë fushatë për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Sa u zbatuan masat për COVID-19 në shkolla në muajin dhjetor?

Gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/21 përfundoi me shumë sfida për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit.