Postet nga: shaban spahiu

Gjilan, Gjykata liron nga akuza fermerin dhe zyrtarin Komunal, akuzoheshin për mashtrim me subvencione

Të akuzuar për mashtrim me subvencione dhe keqpërdorim të detyrës zyrtare Zvonko Petroviq dhe Bojan Trajkoviq, janë liruar nga akuza prej Gjykatës së Gjilanit.

Gjilan, të premten shpallet aktgjykimi në rastin e zyrtarit komunal dhe fermerit

Gjykata e Gjilanit do të shpallë të premten aktgjykimin ndaj zyrtarit të Komunës së Gjilanit, Zvonko Petroviq dhe fermerit Bojan Trajkoviq.

Prek fundin gjykimi ndaj zyrtarit të pyjeve në Kamenicë dhe menaxherit të kompanisë private

Në Gjykatën e Gjilanit, është dhënë fjala përfundimtare në gjykimin ndaj të akuzuarit Skënder Fetiu, roje pylli në Kamenicë, i akuzuar për keqpërdorim të ...

Lirohen nga akuzat inspektorët nga Kamenica, akuzoheshin për mos marrjen e masave COVID-19

 

Vrasja në Gjilan, Gjykata u cakton paraburgim tre të dyshuarve

 

Vrasja në Gjilan, pas pak Gjykata pritet të marrë vendim, tre të dyshuarit kërkuan të mbrohen në liri

Të dyshuarit për vrasjen e Bakush Veselit, të pandehurit Faton Osmani, Gëzim Bajrami dhe Irfan Veseli, janë sjellë sot para gjykatësit në Gjilan për t`u ...

Gjykimi për të akuzuarit për prerjen e drunjve, dëshmia e shefit të Autoritetit Pyjor në Kamenicë

Skënder Fetiu dhe Kamer Leci, sërish kanë dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me aktakuzën e Prokurorisë e cila ata i ...

I akuzuari nuk deklarohet pa avokat, sërish dështon seanca për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik

I akuzuar për veprën penale keqpërdorimi dhe mashtrimi në prokurimin publik, Mifail Vogliqi ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me ...