Postet nga: Faton Osmani

Gjilan - I akuzuari për vrasje në tentativë të dajës së tij rrëfehet në Gjykatë

I akuzuar për vrasje në tentativë, Faton Osmani ka dalur para gjykatësit në Gjilan për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë së Gjilanit.

Dosja e Gjykatës për vrasjen në Gjilan: Të pandehurit zbrazën dy armë në drejtim të viktimës

Të dyshuarve për vrasjen e Bakush Veselit, të pandehurve Faton Osmani, Gzim Bajrami dhe Irfan Veseli, Gjykata e Gjilanit u ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh.

Dosja e Gjykatës: Të pandehurit për vrasjen në Gjilan dyshohen edhe për vepra të tjera penale

Të dyshuarve për vrasjen e Bakush Veselit, të pandehurve Faton Osmani, Gzim Bajrami dhe Irfan Veseli, Gjykata e Gjilanit u ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh.

Vrasja në Gjilan, Gjykata u cakton paraburgim tre të dyshuarve

 

Vrasja në Gjilan, pas pak Gjykata pritet të marrë vendim, tre të dyshuarit kërkuan të mbrohen në liri

Të dyshuarit për vrasjen e Bakush Veselit, të pandehurit Faton Osmani, Gëzim Bajrami dhe Irfan Veseli, janë sjellë sot para gjykatësit në Gjilan për t`u ...

Kundërshtohet mundësia që KPM-ja mbikqyrë përmbajtjen e mediave online

Deklarata e kryetarit të Komisionit të Pavarur për Media (KPM), Xhevat Latifi rreth një ligji të ri për këtë Komision dhe mundësisë së përfshirjes së ...