Postet nga: sektori publik

Përgjysmohet paga e Kryeprokurorit dhe kryetarit të Gjykatës Supreme

Miratimi i koeficientit të pagave pritet ta përgjysmojë pagën e gjyqësorit. Nga 3,450 euro sa aktualisht marrin Kryeprokurori i Shtetit dhe kryetari i Gjykatës Supreme, me Ligjin ...

Pagat për nëntë pozitat e zjarrfikësve sipas koeficientit të ri

105 euro është vlera e koeficientit e përcaktuar për vitin 2023 ndërsa për vitin e ardhshëm kjo vlerë do të jetë 110.

Tahiri: Ligji i Pagave shpëton nga dërgimi në Kushtetutese nëse koeficinti është 129 euro

Kryetari i Grupit Parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka kërkuar nga qeveria që sa më parë të bëj publik koeficientin ...

AAK përmes një amendamenti kërkon rritjen e pagave deri në 30% deri në miratim të Ligjit

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)ka mbajtur sot një tryezë diskutimi me temë "Projektligji i Buxhetit të Kosovës për vitin 2023 – Ligji i Pagave”.

Shtesat prej 50 euro për sektorin publik dhe 100 euro për pensionistët do të dalin në tetor

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar pakon për përballje me inflacionin, të prezantuar javë më parë. Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka prezantuar pikat ...

Murati: Pagat për sektorin publik janë procesuar për ata që kanë punuar me orar të plotë

Në mbledhjen e sotme, Qeveria e Kosovës ka miratuar pakon për përballje me inflacionin, të prezantuar javë më parë. Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka prezantuar pikat ...

Nis greva e sektorit publik në Kosovë

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) nga sot ka nisur grevën e përgjithshme në sektorin publik në vend.